قوانین هزینه‌ های آپارتمان کدامند و بهترین روش مدیریت هزینه ها چیست؟

قوانین هزینه های ساختمان

قوانین هزینه‌های آپارتمان و روش‌های مدیریت موثر آن با نرم‌افزار آپارتمانا

امروزه با افزایش تعداد آپارتمان‌های سطح شهر، بسیاری از افراد برای ادامه حیات باید به زندگی آپارتمان نشینی، عادت کنند که همین موضوع چالش‌های فراوانی را به همراه دارد یکی از این چالش‌ها که تاثیر فراوانی در زندگی روزمره افراد دارد، مدیریت هزینه ‌های آپارتمان است. در واقع تمامی ساکنین باید قوانین هزینه‌ های آپارتمان را بدانند و براساس آن به درستی رفتار کنند. برای نگهداری و رسیدگی به امورات مخصوص به آپارتمان، نیاز به هزینه‌های مختلفی است که این هزینه‌ها باید به‌صورت مساوی درمیان ساکنین ساختمان تقسیم شود و هرکسی سهم خود را به موقع پرداخت کند. معمولا قوانین هزینه ‌های آپارتمان و دیگر هزینه ‌های مشترک آپارتمان توسط مدیر ساختمان مشخص می‌شود.

در این مقاله از نرم افزار مدیریت ساختمان آپارتمانا به قوانین هزینه های ساختمان می پردازیم.

قوانین هزینه های آپارتمان : شارژ ساختمان

شارژ ساختمان

یکی از دشوارترین کارهایی که مدیر ساختمان بر عهده دارد، دریافت هزینه شارژ ساختمان است زیرا در بسیاری از موارد، برخی از ساکنین ساختمان با اینکه از اهمیت پرداخت به موقع شارژ ساختمان اطلاع دارند، باز هم به‌سختی حاضر به پرداخت به موقع آن می‌شوند که این موضوع می‌تواند تاثیرات بدی در مدیریت صحیح ساختمان داشته باشد. در این مواقع بهتر است که مدیران ساختمان برای این افراد جریمه‌ای در نظر بگیرند تا به ازای هر یک روز دیرکرد، هزینه مشخصی را پرداخت کنند. در واقع این افراد، با عدم پرداخت به موقع شارژ ماهیانه ساختمان باعث می‌شوند تا برخی موارد مانند پرداخت قبوض، نظافت ساختمان و بسیاری موارد دیگر با تاخیر انجام شود که این موضوع تاثیرات منفی برای دیگر ساکنین ساختمان دارد.

قوانین هزینه های آپارتمان : بودجه بندی مناسب

اولین قدم برای ایجاد قوانین هزینه‌ های آپارتمان و مدیریت هزینه‌ های آپارتمان بودجه بندی مناسب است، در واقع مدیر ساختمان، هزینه‌های مورد نیاز یک ماه را باید به‌خوبی مورد بررسی قرار دهد و سپس مبلغ مورد نیاز را تقسیم بر واحدهای ساختمان کند تا سهم هر واحد مشخص شود. این نکته را در نظر داشته باشید که بودجه بندی به معنای محدود کردن هزینه‌ها نیست بلکه باید بدانید که برای مدت یک ماه، ساختمان به چه میزان بودجه برای رسیدگی‌های مختلف نیاز دارد. این رسیدگی‌ها می‌توان شامل موارد فراوانی شود که برای مثال می‌توان به هزینه نظافت ساختمان، هزینه مربوط به آب، برق و گاز، هزینه سرویس و نگهداری آسانسور اشاره کرد.

قوانین هزینه های آپارتمان : گزارش هزینه‌های مربوط به ساختمان

اگر شما مدیر ساختمان هستید باید برای بهتر شدن قوانین هزینه ‌های آپارتمان به‌صورت مداوم گزارشی از هزینه‌های مربوط به آن تهیه کنید و سپس صورت‌حساب را به ساکنین ساختمان ارائه دهید. این کار باعث می‌شود تا دیگر ساکنین از ریز هزینه‌های ساختمان اطلاع پیدا کنند و این موضوع می‌تواند در پرداخت به موقع شارژ ساختمان تاثیر داشته باشد. البته تهیه گزارش به‌صورت مداوم می‌تواند کار دشواری باشد اما در ادامه به موردی اشاره می‌کنیم که این مشکل را برطرف می‌کند.

سرویس‌های دوره‌ای را به موقع انجام دهید

یکی از مواردی که باعث می‌شود تا مدیریت هزینه‌ها کمی سخت شود، خرابی ناگهانی بخش‌های مختلف ساختمان است زیرا امکان دارد که این هزینه‌های ناگهانی از قبل پیش بینی نشده باشد و برای دریافت هزینه از ساکنین ساختمان با مشکل رو به رو شوید به همین دلیل همیشه سرویس‌های دوره‌ای را به‌صورت منظم انجام دهید تا بتوانید عمر مفید آن‌ها را افزایش دهید، البته شما به‌عنوان یک مدیر ساختمان باید در قوانین هزینه های آپارتمان این موضوع را به ساکنین اطلاع دهید تا در صورت بوجود آمدن مشکلات احتمالی بتوانید با کمک یکدیگر مشکل را حل کنید.

شما میتوانید برای مطالعه مقاله ” نکاتی برای محافظت از موتورخانه و بهبود عملکرد آن ” اینجا کلیک کنید.

شارژ ماهیانه را هوشمندانه محاسبه کنید

مدیران ساختمان باید پس از بررسی دقیق هزینه‌های جاری، مبلغ شارژ ماهانه را به‌گونه‌ای محاسبه کنند که برای پرداخت هزینه‌ها کمبودی ایجاد نشود. همچنین بهتر است مبلغ شارژ کمی بیش‌تر از هزینه‌های معمول باشد تا در صورت بروز مشکلات ناگهانی، امکان استفاده از این مبلغ اضافی وجود داشته باشد.
فراموش نکنید که مدیر ساختمان، فردی مورد اعتماد ساکنان است و این مبالغ اضافی به‌عنوان امانت نزد او باقی می‌ماند.

شما میتوانید برای مطالعه مقاله ” نحوه محاسبه شارژ ساختمان چند روش است و چه مواردی را در بر میگیرد” اینجا کلیک کنید.

اپلیکیشن مدیریت هزینه ‌های آپارتمان

اپلیکیشن آپارتمانا یکی از برنامه‌هایی است که با استفاده از آن می‌توان تا حد قابل قبولی سختی مدیریت ساختمان را کاهش داد. در واقع، این نرم‌افزار با قابلیت‌های فوق‌العاده‌اش، امکان مدیریت بخش‌های مختلف ساختمان را برای کاربران فراهم می‌کند. برای مثال، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- ثبت تمامی هزینه‌های مربوط به ساختمان

2- محاسبه دقیق شارژ ساختمان

3- مشاهده صورت‌حساب

4- پرداخت آنلاین شارژ ساختمان

5- امکان ایجاد تابلو اعلانات و نظرسنجی آنلاین

6- ارسال پیامک به ساکنین ساختمان

البته توجه داشته باشید که اپلیکیشن آپارتمانا مزایای زیادی دارد و در این بخش تنها به چند مورد آن اشاره کردیم. قطعا با استفاده از این برنامه می‌توانید تمامی موارد مربوط به ساختمان را به‌خوبی انجام دهید.

شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آپارتمانا اینجا کلیک کنید.

سخن پایانی:

حتماً قوانین مربوط به هزینه‌های آپارتمان را مشخص کنید. از ساکنان ساختمان بخواهید که این قوانین را به‌درستی رعایت کنند. با اجرای دقیق این موارد، می‌توان هزینه‌های ساختمان را به‌خوبی مدیریت کرد. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم از نکات گفته‌شده در این مقاله به‌عنوان چک‌لیست استفاده کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا قوانین ساختمان را بهتر اجرا کنید.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

پیمایش به بالا

فرم اپارتمانا

نقش شما در ساختمان :ضروری

آیا قبلا ثبت نام کرده اید ؟

نسخه ی نمایشی ویژه‌ی مدیران ساختمان پیاده سازی شده است تا بتوانند ، در کمترین زمان سامانه آپارتمانا و امکانات و گزارشات آنرا بررسی کنند.

در صورتیکه مدیر ساختمان هستید ، بر روی دکمه زیر کلیک کنید